Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel



Ack vore jag en fågel
som alltid reser lätt

utan oro
för det jordiska
rätt rustad
både bort och hem

Ack vore jag en fågel
utan timliga besvär
med utsikt
över vida land

Ack vore jag en fågel
som alltid reser lätt




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 11:57



Bookmark and Share


  korpfjäder
med intet i bagaget och ändå utan ängslan...
2009-10-06

  Carola Zettergren
Mmm.. vem har inte önskat det..rätt flyger de också..fint!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP