Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs! Orden på bilden är inte mina egna, däremot skriver jag under på innehållet i texten:-))


KRAMEN



Inte för att man ska springa omkring
och krama alla man möter...men en
spontan kram som ges med värme kan
"rädda" en hel dag.
I alla fall är det mysigt att kramas!;-))






Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-29 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kram
måste inte
nödvändigtvis
vara fysisk

det kan räcka
med en blick

eller
menat ärliga
ord

i vilket fall

kramen är
livsnödvändig
2009-09-30

  Cosmic Johanna
Ja det är mysigt att kramas,

krammärker ditt budskap

eftersom jag ser att du skapat ett poetiskt kramkalas:-)
2009-09-29

    sajo
Det betyder verkligen så mycket med en kram. En kram tillbaka till dig jag skickar.
2009-09-29

  Suzy med punkterna
Kramar är själens medicin.
Stor kram till dig
2009-09-29

    ej medlem längre
här råder kärlekens stämning
2009-09-29

  erkki
Javisst är det så! Men jag tycker det är konstigt att det betyder så mycket! Jag instämmer helt.
2009-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är aldrig någon som kramar mig.
2009-09-29

  sulimaa
Jaa det är mysigt ...en VARM KRAAAM!!!
2009-09-29

  En strimma av guld
Håller med dig helt. Jag har själv skrivit om kramar och det är en bra källa till människors hälsa.
2009-09-29

  etthjärtaäralltidrött
KRAAAAM!
2009-09-29

  blaite
Du är poeters egna lilla pushandets ballerina..
2009-09-29

    J. Herward
åååååh, mys mys mys
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen