Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen nyskriven text till melodin "Albatross" med Fleetwood Mac. Meningen är att jag och en av mina systrar ska sjunga den för en annan syster till oss + hennes sambo på deras gemensamma födelsedagsfest i Stockholm i mitten på oktober...


Drömmarnas bro



Vi svävar

vi två

mot livet

just så

det blåser en höstbris

vi dansar av glädje

för allt det vi har

vi två


I drömmen

vi fann

en kärlek

så sann

ett hopp om att finna

det ljus vi såg lysa

för just

oss två


Stjärnor

små - vi ser

som tro

till oss ger

dagar

nätter

jag ger dig

ger dig mer


Längtan

fanns där inom

röster

ropade "kom"

kvällssol

gryning

en kärlek

att värna om


I mörker

och ljus

till vindarnas

sus

på vingar av längtan

vi lyfter varandra

och ger av

vår tro

vi delar vår sanning

och allt som ska gro

när kärleken segrar

på drömmarnas bro







Fri vers av Junitvillingen
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-29 22:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert:)
2009-09-30

  Aciom
denna är underbar ! kommer ta bort aciom nu så alla texterna kommer försvinna ..
2009-09-30

    ej medlem längre
Välmenatvälvande
smyckandeord
till ljuv
sensextitalsmusik
2009-09-30

  Glensan
Kanontext den kommer att gillas
2009-09-30

  walborg
Din syster och hennes man kommer att bli så hedrade och lyckliga av denna varma text till dem båda!!!
2009-09-30

  sulimaa
Du skriver från ditt varma hjärta som alltid fina vännen ...och då blir det fint!!
2009-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är ett svårt stilbrott, Giljo.
Nu blir du genast blockerad av alla oss sextiotalister...

Skämt åsido: En fin text, även om jag föredrar "Tusk" när det gäller detta bands låtar.
2009-09-29

    ej medlem längre
Undrar hur melodin kan tänkas ljuda. Är det ett brott att inte ens veta vem Fleetwood Mac är?
2009-09-29

    J. Herward
det finns mycket rikedom, och mycket att förmedla, jätteskön
jag menar hjärterskön
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen