Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BASE Jumping


Jag är tidlös och inget mer
löst från den tunna tråd som binder jord
och kropp samman
på sällsammaste vis sväva vid molnens platå
fången i frihetens fälla

Vem har förmåga att fly ur evighetens grepp
och därvid nämna själen vid namn
Vem tar ett mäktigt kliv över människans bävan
och faller med

skönhet

för ögat


Jag tar ett mäktigt kliv över klippans kant
och faller mot

en vacker

död







Fri vers av njila
Läst 618 gånger
Publicerad 2005-10-15 13:15



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
kan det vara base-jumpers? *funderar*
en fantastisk metafor hur som helst...och din text faller flyger svävar lika vackert och farligt över stupet...känns fritt...fast jag känner att jag får höjdrädsla i alla fall...metaforen är bra...men hoppet känns jävligt dumdristigt och livsföraktande...så jag funderar på vad du tänker
2005-10-15

    RymdVatten
oj.. man kan skriva en kommentar kom jag på *ovan*

- BASE jumping heter det om jag minns rätt

DET är känsla
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

njila
njila