Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16:23 Haiku

Det ringde länge i telefonen
Ingen svarade
Han satt vid datorn




Bunden vers (Haiku) av Redwine
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-10-13 16:23



Bookmark and Share


  Smultris
*Känner igen*
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine