Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna



Händerna -

de mjuka, varma

som smeker min panna

i gryningen

som torkar bort tåren

från min nyvakna kind


de händer

vars fingertoppar

nuddar mina läppar

medan oktobermorgonens sol

landar på mitt hår


det är de händerna

jag i detta nu

önskar

vore här

hos

mig




Fri vers av Junitvillingen
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-02 07:49



Bookmark and Share


  sulimaa
Underbar önskan att längta....
2009-10-02

  Lasseman VIP
Vackra önskningar i en längtans text.. bra skrivet applådisar
2009-10-02

  blaite
Fan så snyggt..bra flyt..:)
2009-10-02

    Bodil Sandberg
när den älskades händer för stunden ej finnes
dem till fullo man längtande minnes
må de snart vid pannan åter smeka
må de snart mot huden åter leka

en liten vers blev det av mina tankar här

varm applåd för en underbart vacker dikt min vän!!!
2009-10-02

  Knickedick
klart att du gjorde, det verkar ju mysigt
2009-10-02

  Syrsan
Orden lägger sig som bomull kring hjärtat!
2009-10-02

  etthjärtaäralltidrött
Underbart, vackert, ömt.
2009-10-02

  Christin Lederman VIP
Underbart vackert skriven text
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen