Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är likt våren





Jag finner ro,
i att du vill dela söndan med mej,
jag finner ro,
att du är en sån go o snäll tjej...

Jag vill hålla dig hårt,
jag vill vara dig när',
snälla kom hit,
jag vill ha dig här!

Du är likt våren,
du är en blomma i min famn,
vi är likt ett fartyg,
utan en säker hamn...

Får jag hålla dig hårt,
ty, jag vill vara hos dej,
och all den tid, den är vår,
snälla, kom sitt här hos mej...

Kramar och blickar,
i ett enda svep,
håll mig hårt
i detta kärlekens rep...

Håll mig hårt...

Håll mig hårt...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson