Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I inget annat namn finns frälsning än i namnet Jesus kristus.


-PÅ VÄGEN TILL ALINGSÅS-

Jag var krossad, förkrossad
då från världen förlossad
Fångad i flykt, förtryckt
sedan befriad från oken ryckt..

Med nåden öst, överöst
och från alla skulderna löst.
Blev så en like i guds rike,
Förkunne att sanning förlike

Blev barn på nytt, ty natten flytt
och en ny dag har grytt.
Mörker blev ljus, Jag spruckna krus
bjöds till faderns hus.

En syndares bön, som sist i kön
fick oförtjänt nåd som lön.
Med ande smord, rättfärdgjord,
och gäst vid Herrens bord.

Tack och pris, du himmelska spis
vars offer blev mig till lis
Sanning är ditt namn, trygg din hamn
tröst jag fann i din famn.




Fri vers av Thomas Jensen
Läst 391 gånger
Publicerad 2009-10-04 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen