Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrmatta



Han sa
han skulle komma
hem
denna gången
han lovade
och svor
på heder och
samvete
och jag
la handen
på bröstet
och menade
verkligen

- Jag går
annars,
denna gången
går jag


och sen


kom han



inte





men jag

är kvar











skit!




Fri vers av Havanna
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 09:59



Bookmark and Share


    johanni
Låter hemskt
2009-11-14

  Caprice! VIP
Ack, människan är stundom velig... en riktig självplågare.
Mycket bra layout på denna, man känner diktjagets tvekan, undran, hopp om förändring... Väl genomfört!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna