Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen teckning


Skattkammaren



I hjärtats

skattkammare

finns en speciellt utvald

plats för dig

dit kan inget annat

inte heller

någon annan




jag låter dörren

dit in

stå lite på glänt

i händelse av

att du en dag

kommer tillbaka

för att stanna

och dela

livets alla färger


med mig






Fri vers av Junitvillingen
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-07 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öppet hjärta
mod
livsvilja
önskan
2009-10-08

  Annmargreta
Inbjuder till läsning om och om igen
så fint att få dela alla livets färger !
2009-10-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert längtande berör denna dikt. O vilken underbar teckning till/B
2009-10-08

  erkki
En balanserad (det blev balsamerad först ;-)) kombination av Rubrik Konstverk (!) och Dikt. Om du strukit ordet "tillbaka" hade det kunnat vara tillägnat mig. (Och alla) Alltihop! Talangfullt!
2009-10-08

  Marlboroman/Hg VIP
That's a touch of an angel..
MEN har en liten stilla förhoppning: Att du inte bara skrev om "honom".
Vill gärna se hur det ser ut om du skrev om "något" – inte "någon".
Nu har jag inte läst ALLT du skrivit, så måhända är jag ute och cyklar...
2009-10-08

  issac.a.m
Underbart..
2009-10-08

    leelee
Vad bra du målar! Och din bild illustrerar din text så bra med.
2009-10-07

  Nikolai Jungsin VIP
tar med massor med panåer och färgtuber.. penslar har man nog i bakfickan med :)
2009-10-07

  Knickedick
Så underbart att hitta det positiva i saknaden
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen