Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur döljer jag mig själv?



Den är tillbaka igen,
känslan
utav galenskap.

Den enda skillnaden är,
mellan nu och då
att den här gången
bör jag hålla käften.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-08 01:38



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aj aj......
2009-10-15

  hawkeye
Du är för skön...
2009-10-11

  peter markurth
början första strofen är kanon, avslutet är bra..gillar helheten, de säger något
2009-10-09

    Herr Ångest
Om någon säger ord som upplevs som galna, blir man lätt diagnostiserad som galen..

Så därför, håll tyst.. innan de upptäcker hur galen du egentligen är. :P

Grattis till att hamna på uppmärksammad text förresten.
2009-10-09

  Lotti
fasiken du borde ge ut en bok med dina små korta rappa.....-)
2009-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Inte ska en så fin flicka dölja sig själv!

Känslan av galenskap brottas jag med varje dag, men det sägs att de som verkligen är galna vet inte om det.
2009-10-08

  Per Teofilusson
somliga faser bör man inte yppa ngt. Hemligheter ska man inte underskatta. Effektiv denna korta.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja