Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild 8okt-09


Mjukaste bädden



Tidigt i oktober

har du bäddat in

dina små fötter

i det mjukaste

av täcken


du - lilla lingonris

omgiven av

allra vitaste

snö









Fri vers av Junitvillingen
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-08 17:06



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
mkt fin ! ++++
2009-10-09

  sulimaa
Åhh jisses ..här hade vi 13 plus idag :))) fin dikt gumman!! och jättefina bilder !
2009-10-08

  erkki
Sverige är ett avlångt land
Kan va skönt som Samarkand
men där nere vräker vand
vi hålls inne som av band
2009-10-08

    ej medlem längre
Naturvarmsyn
i kylan

öj, öj
bor vi
i samma
land?
2009-10-08

  Jaseph
Du ser och beskriver undret i vardagen.
2009-10-08

    Ken Cassel
Jag hade förväntat mig en fortsättning
Den vart för kort
Men annars mycket bra
Mycket bra som vanligt
`Suck`
:)
Kramar i ett dussin...

Ken
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen