Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en sårad älskande.


ge mig en chans till att såra dig

det kunde aldrig vara för evigt
men du visade att slut
inte måste vara slutet
att inte bara grodor
kan bli kyssta
tjockisar också

det hände att jag älskade
dig också men nu behöver jag
en vit häst du kan få rädda mig då
om inte du mördar mig
så dör jag

ge mig en chans till att
såra dig för jag går aldrig mer
att laga ska vara så tyst
att inte ens jag ser mig
du behöver inte ens blunda
jag finns ändå inte

ge mig en mening
ge mig allt
hata mig åtminstone
de här orden är kanske utfyllnad
men det är jag också
inte som att du är allt bara
att jag är hälften

de kallar det som blev kvar
för tystnad men jag hör




Fri vers av thepinkprincess
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess