Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort text om livet och dess törnar som vi alltid måste se oss efter för att inte bli uppslukade.


Verkligheten, döden och ödet

De trenne med leda och bundna namn
Verkligheten, döden och ödet
Vad krävs då för att ro båten i hamn
När de trenne hindrar livsflödet

Hoppet, som den sista utav eldar utbrunnen
Att inse att den sista striden inte var vunnen

Tron, den som hållt dig vid liv
Känns med livets klena låga väldigt naiv

Att fatta mark och likna de tre
Med den nuvarande stundens strimma
Att vara likgiltig och inte se
Livets allra sista timma

För att allena vandra mot ljusets lyster
Eller plågad ila i mörkret
Vi får väl se, du broder och syster
Om just din väg leder rätt




Fri vers (Drama/Dialog) av Christoffer Junttila
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Junttila