Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några av mina tankar klädda i ord, kanske inte bra men med mycket känsla och många tårar.


Smärta II

Jag vet inte vad som smärtar värst!

Att jag älskar dig så hårt, eller att du inte verkar känna likadant

Att jag vill vara nära eller att du vill bara bort!

Att du åker eller att du åker utan mig

Finns jag i din tankar alls?

Finns det några känslor alls?

Är det hemskt att be dig stanna, glömma din dröm

Är jag självisk eller bara dum!

Ibland ångrar jag att jag blev kär....




Övriga genrer av Jobo87
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-10 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo87
Jobo87