Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns saker jag vill att du ska veta

Jag önskar att jag kunde stå
Naken på en bergstopp
Med alla ståendes runtom
Lyssnades när jag skriker
Det jag vill att de ska höra

Jag tror jag ångrar inget
Men samtidigt ångrar jag allt
Synd bara att ingen får veta
Bara för mig själv är jag öppen
Kanske det ska vara så?

De tusen gånger
Mina känslor har flytt på ett papper
De tusen gånger
Ångrar jag att de inte nådde dig
Även om du bara var en av dom

Om jag någonsin skulle få
Stå på den där bergstoppen
Skulle ni skratta?
Skulle ni gråta?
Skulle ni gå?

Jag undrar om jag ångrar mig
Aldrig
Alltid
Hur ska jag veta?
Jag vet bara hur det känns




Fri vers av Peter Bergström
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 15:16



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
mKT LÄSVÄRD!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Bergström