Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slängde bort den jag älskar en gång, vet inte varför och jag ångrar mig. Att hata sig själv och hoppas på förlåtelse


hjärtesorg och väntan



Det regnar ute och jag saknar dig för mycket
Jag drömmer om dig hela tiden men förtjänar ingenting
Jag väntar i år för dig men tänker du alltid på mig?
Varför gjorde jag så
När allt jag egentligen ville var att ha dig
Jag vet vad jag vill nu men du tror mig inte
Det är en misär att leva i en tröst
För alla kring mig förstår inte hur ont det gör
Att släppa lös en ung mans inre poet
I hans hjärta förstört av hans ego




Fri vers (Fri form) av Nordblad
Läst 292 gånger
Publicerad 2014-05-06 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordblad

Senast publicerade
hjärtesorg och väntan
* Se alla