Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det stränga systemet

jag är ett hopplöst fall

jag sliter och slåss

hoppas och önskar

famlar

faller

det stränga systemet
som tvingar upp mig på fötter igen

ett ursinnigt sorgset leende
tillbaka på mina läppar

om igen

famlar

faller




Fri vers (Fri form) av döden.kuken.livet_4ever
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-02 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

döden.kuken.livet_4ever