Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället

Dom vill se blod, dom vill se hat
Våldtäkter och mord är vardagsmat
Krig och tortyr gör dom våta
Droger och sjukdomar gör dom kåta
Psykisk ohälsa stigmatiseras
Skönhetsideal uppmanas
Allt är affärer, folket är schackpjäser
Just nu ser helvetet lite ljusare ut

- The Vengeful One




Fri vers (Modernistisk dikt) av The Vengeful One
Läst 229 gånger
Publicerad 2018-07-13 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa kategorier är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

The Vengeful One