Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett grått moln

 

Du är en hemlighet 

ett olöst mysterium.

 

Ett tomt löfte.

 

Du är anledningen 

till att jag skriver poesi.

 

Jag är en grå himmel.

 

Du är allt jag ser 

i ett fullsatt rum.

 

Du är tomheten

i mitt liv.

 

Du är anledningen 

till att jag skriver poesi.

 

Jag är ett grått moln.

 

Du är anledningen 

till att jag fortfarande finns.

 

Ett tomt löfte.

 

Om jag bara kunde vara någon

eller någonting alls, för dig.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-14 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP