Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kulissen

 

En tyst skugga glider

obemärkt upp bakom

sammetsdraperiet.

Svarta ögon glöder,

fulla av äckel och hat.

 

Torra och krokiga fingrar

håller krampaktigt fast,

vid det som en gång var.

Det förflutna slutar aldrig

att andas mig i nacken.

 

Det önskar så innerligt

att jag misslyckas igen.

Men gång på gång

söker jag min revanch,

när jag går upp på scenen. 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-14 21:02



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det gör jag också, varje dag. Gillar verkligen den här dikten.
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP