Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Att skriva 2



Prydnad

Poeten slänger sig ut
i ångestöknen,,
att skriva dikt
plägar plåga.
Själv är jag harmonisk
när jag skriver.
Liv är lek och lust
som att andas just en pust
med nyttigt syre.
Att skriva är att bliva

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-20 07:53



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
ingen aning vad du pratar om
2024-05-20

  Live2Dream VIP
fint sagt!
ja
är inte mycket inspirerad
när jag är deppig
det är inte depp som gör konstnären...
då är jag helt matt...
jag gillar dina dikter!
det är din egen stil!
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP