Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lillrim 1



Prydnad

Du står där så mager
på scen
med smala ben
och sjunger en schlager.
Skorna är stora
och byxorna vida,
du sjunger kväll och bittida,
vi kunde nog kora
musiken som skön.
Applådernas dön
ber
dig om mer

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-30 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP