Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Gud

Jag föddes med Kains
märke i pannan

Ljuset var som mörkret

Ingen vågade möta
min blick

Vart än jag gick var mörkrets
skugga med mig

Så jag gick som en spetälsk bland alla
dess själar på jorden

Till slut i min förtvivlan bad
jag till Gud

Ta bort mitt märke i
pannan

Så jag kan gå som ett nyfött
barn i världen

Så ska jag tillbe dig i
alla mina dar




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-06-10 21:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pånyttfödelsen genom Jesus Kristus förändrar och förvandlar allt.
Jesus kom som den nye Adam.
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg