Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ivet


Aalla äängglar

Jag ber till alla änglar
och gudar

Att du ska känna
dig stark

Att du ska tro på dig själv

Låt inte förtvivlans demoner
ta över dig

Låt dina innersta drömmar
få en chans att leva

Stilla ditt sinne och känn
din inre kraft

Så ta dina änglarnas vingar
och flyg högt och fritt




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-06 19:23



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
riktigt bra, tack
2024-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Be aldrig till änglar.
Be till Jesus.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg