Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

Fall, löv, fall; dö, blommor, bort;
Förläng natten och förkorta dagen;
Varje löv talar sällhet till mig
Fladdrar från höstträdet
Jag ska le när kransar av snö
Blommar där rosen ska växa;
Jag ska sjunga när natten förfaller
Inleder en tråkigare dag




Fri vers av lundagatan
Läst 125 gånger
Publicerad 2023-08-06 13:24



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så fin, så poetisk i sitt budskap, så ljuvlig att läsa. Om jag får tycka till så känns sista raden överflödig, men det är kanske bara i min värld det känns så. I vilket fall som helst så bokmärker jag den här .
2023-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar höst och vinter.
Särskilt julen.
2023-08-06
  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan