Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Längtan

Jag darrade i
min själ

Vibbraderade i tidens
värld
I
ett stilla rus blev
en kropp nära mig
V
i andades in våra
hjärtan

Du var len som en
sommar vind

Din röst fick mig
själva av åtrå

Var detta bara en dröm eller
lekte livet med mig .




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-08-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg