Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Vissa ord måste förtjänas
precis som känslor drabbas
innan de kan uttalas,
oförvitliga som hållna löften.

Ord som vittnen
vittnar om sina sanningar,
elaka eller sällsynta
oundvikliga, obestridliga.

Men, ord får inte bära
mer än de kan.
Det är inte bra för deras ryggar
eller deras rykte.

Om de dansar ensamma
eller med en osynlig partner
blir varje ord ett eget kosmos
som uttalar det oartikulerade.




Fri vers av lundagatan
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-01 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan