Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffad

Vilket brott har jag begått
som har gjort mig förtjänt
av min livstids dom
i mina tankarnas fängelse




Fri vers av Marvvel
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-25 16:05



Bookmark and Share


  Marvvel
Tack!
2023-10-04

    Drömmar i universum
Stark text :)
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Marvvel
Marvvel