Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inköpet

Butiken är fullproppad med unga mammor
Säkra på att göra fynd.
Du är lika outtröttlig som alla andra,
Framskridande i de smala gångarna
Med medtagen luft från någon på hemmaplan.
Köttet under tummen
Sprider sina fibrer; sina röda färgöversvämningar,
Med veck i cellofanen.
Leende håller du upp det
Tills jag nickar godkännande och valet är gjort.
Inlindat och prissatt, ligger den inbäddad i din väska,
Ett bra köp fållat med sitt eget fett.




Fri vers av lundagatan
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-22 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan