Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskalv

sjögång i tillvaronerven
genererar svallvågor
över tankebanan




Fri vers av (JB)
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-08 17:37



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Flytväst, någon...?
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)