Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mandelträdet

 

På Plaza del Olivar

står det risigt men härdigt,

visar vägen för våren

med ljuvlig doft

och skira sagoblommor.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-10 13:42



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Älskar det trädet nu när du beskriver det så fint.
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP