Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag



Dagen gryr flyr
flyr den mörka natten

ljuset speglar dröm
och förväntan
i älvens gåtfullt
lugna vatten

andlöst vackert i en
stilla stund av längtan

vårvindar leker
letar sig fram
bland träden

små vågor krusar ytan
och sluter ömt
det vackra i sin famn

en ny dag gryr
en dag
drömmar förutan.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-11 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin