Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörde inte vad du sa



Sinnlig eufori
utan dådkraft

är det en färd

i livets båt
dömd att gå i kvav

eller

hjärtats drömmar
som andra haft

om viljor

som aldrig hörde
stormens brus i sina hav.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-22 14:39



Bookmark and Share


  Tina-sol
Dådkraft- fint.
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Titin