Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebb

första kärleken är över
och ditt hjärta
slår för grunt

du kämpar med att andas
det finns just inget syre
när hela livet känns så tunt

så rusar vilsna känslor
spränger alla gränser
under huden som du gömt

universum står allt gungar
innan pulsen sakta åter
finner det den glömt




Fri vers av (JB)
Läst 50 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-28 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)