Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet slösas bort på de levande

Utom andetag

Bekänner varje hjärtslag

Rimfrosten nalkas




Bunden vers (Haiku) av JamesDean VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JamesDean
JamesDean VIP