Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


återhämtning

 

dagar av lugn

dagar av tacksamhet 

mina tankar följer vågorna




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-01 13:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Lugnt vatten och ingen storm i sikte... rofyllt och eftertänksamt.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP