Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mission impossible

 

du säger att du inte passar in i det här samhället

det gör inte jag heller fast jag ses som "normal" 

när jag förväntas peka finger och leda dig rätt




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-09 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP