Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under alla broar

mellan spillror av liv
andas krackelerade fasader
när asfalten blommar
under gatlyktans sken
vacklar den låga som brinner
vid tidens horisont
men här finns inget annat än
en bäck
en fors
en älv
som aldrig mynnat ut




Fri vers av (JB)
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-02 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)