Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta och Smärta [6]

 


det går inte att ljuga för en ängel

 

det går inte att ljuga för en ängel

 

för då hänger dom en

 

men dom skulle aldrig hänga en

 

för dom kan inte få nån att ljuga

 

i alla fall inte en ärlig själ

 

så jag är i goda händer

 

med min skydds-ängel

 

away! away! away! från Isak

 

säger min skyddsängel

 

hon försvarar mig från ondska

 

och svävar över mig

 

som ett vackert moln




Prosa av Page Goldenboy VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 11:01



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
ja blandning mellan skyddsängeln och verklig person verkar inte mycket... mitt bästa svar
2024-04-14

  SatansSon VIP
kul att du hr gör ängeln till en hon!
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP