Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 240418

När små magar knorrar

för dem så hungriga är

när små armar behöver kramar

men tryggheten inte finns där

sväljer de sina tårar

längtar till morgondagens ljus

med påklistrat leenden syns inte

vad som pågår i hem och hus

©Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-18 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP