Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vårdnad

För länge sedan stal du mitt hjärta.
Jag försökte att stjäla ditt men utan resultat.
Otaliga försök har därför gjorts för att ta tillbaka mitt.

Men du håller hårt i det
eller har gömt undan det väl,
så att jag omöjligt kan finna det.

Min önskan var att ha gemensam vårdnad över bådas.
Men jag kapitulerar och lämnar dig med ensam vårdnad över mitt.
Lika bra att inse att det har funnit sin rätta plats.
Det har hittat hem och det finns ingen annan jag vill ge det till.
Jag får klara mig utan.

Men lova att vårda det ömt.
Det innehåller mycket kärlek.
Så ta väl hand om det och var snäll mot det.

För mig en hjärtlös framtid väntar.




Fri vers av Hjärtkrosset VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-14 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärtkrosset VIP