Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kärlek är


Det tar smärtans tid
även om man ingen har
att samla alla spillror
och att inse sina fel

och mitt i den tomhet
som envist dröjer kvar
undrar jag ibland
om jag någonsin blir hel

vill ju ändå inte veta
vart alla vägar bär
bara finna en som
ej tynger hjärtats slag

och det lilla jag lärt mig
om vad sann kärlek är
bär jag närmast hjärtat
till mitt sista andetag.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-17 16:14



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Fin!
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Titin