Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärft

Jordälvan bär tyll och lärft
en vid kavaj för hjärtat

Okuvligt och knytnävsstort




Fri vers av Elsa Wik VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-01 08:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det är toppen med kavaj sa Berghagem
2024-05-02

  Emanuel Sigridsson VIP
Du har en fin ”korsparallell” genom första och sista ordet på första och sista raden. Tjusigt!
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Wik VIP