Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen

När natten sänkte sig och månens strålar silades
mellan trädets grenverk var du försvunnen
jag såg dig aldrig mer




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-22 08:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Svårt att veta vem eller vad "du" är. Men stämningsfullt ndå.
2024-04-23

    Lena Staaf VIP
En känsla av mystik.
2024-04-23

    Artocrates

En mystisk uppkomst i kärlekens urkonst vars inristade runor går ej att tyda ge det tid så kommer pusselbitarna falla eventuellt på plats, Inom sin tid.
2024-04-23

  Anya VIP
Lakonisk och mångbottnad.
2024-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Har olika tolkningar, kan det möjligtvis vara dagen som varit.
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP