Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårbäck

Du var som en vårbäck
yster och glad
ditt skratt
var som en porlande bäck
men skrattet flöt bort
med bäckens vatten
till längtans hav
förlorad för alltid





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-25 22:04



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den var vacker.
2024-04-26

  Blomma-Stjärna VIP
vacker text om sorglig erfarenhet
2024-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om sorg och saknad.
2024-04-26

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet med sorglig underton om en förlust.
2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP