Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohörbar

Universum är fyllt av ohörbara andetag
och tysta kollisioner.

Bara när man bär kärleken
som ett foster i sitt hjärta
kan man lyssna
på den ljudlösa musiken i Guds andetag.

Bortom universum finns ljuset
som är så starkt
att vi inte kan uppfatta det.
Skaparens kraft
som är så intensiv
att den kan dra upp bergen med rötterna
och slipa stjärnorna till himmelsglimmer
omsluter oss
i vår mörka rymd
bär oss försiktigt och ömt
i sina varma händer.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-27 11:07



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Stark bekännelse...
2024-04-30

  Kungskobran VIP
Allt ju vilar i min Faders händer,
Skulle jag, som barn, väl ängslas då?
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP