Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UFO-huvudstad Bonnybridge i Skottland

VISSTE DU att den lilla staden Bonnybridge i Skottland har blivit världens UFO-huvudstad. Omkring 300 iakttagelser av oidentifierade flygande föremål rapporteras varje år.




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-27 12:01



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Loch Nesch odjur,Ufo....Skottland måste lida brist på turism....
2024-05-01

    Sefarge VIP
Tur ändå att Edinburgh finns
till en helt enorm kreativ
Stad sedan århundraden
tillbaka!
;)
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP