Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Natten nalkas, hör du tonen?

Avlägset så hörs en sång

Häpet tacksam gång på gång,

Harmonierna den rymmer

är som bäst nu, när det skymmer.

Natten nalkas. Hör du tonen?

Djupet, klangen, vibrationen!

 

Hör magin i existensen,

som briljerar bortom gränsen.

Tonerna som hörs och smakar -

bara njuter och bejakar.

Universum ryms här inne.

Lagrar, tacksam, i mitt minne.

 




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 13:50



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Da Good Stuff
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP