Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Föraning


Fåglars
drill
och björkars
sus

Ur gläntan
ett stigande
ljus

Så fjädrande
lätta känns
stegen längs
stigen nu

Jag anar
att den som
kommit
är Du






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-01 09:49



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Vårkänning!
2024-05-01

  Åsa Henriksson VIP
Vilken lycka, kanske den största, att känna närvaron av den man håller så kär.

Du fick fram den magin i dina rader.
2024-05-01

  Kungskobran VIP
Stegen är lätta när du är nära min kära
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP